Vores historie


Idéen bag OliveAll har fra starten været at skabe en unik ærlig hudplejeserie på basis af den righoldige koldtpressede ekstra jomfru oliven olie uden unødvendige tilsætninger der ikke gør noget godt for din hud alligevel.


Det bedste du kan få til din hud er netop oliven olie, og derfor har OliveAll et meget højt koncentrat af vores egen unikke oliven olie, som indeholder alt det der er godt for huden og samtidig er stort set duftfri. Men for at lykkes med det, kræver det en helt speciel sammensætning af oliven, høstet på det rigtige tidspunkt og behandlet på den rigtige måde, så alle oliens naturlige vitaminer og antioxidanter bevares. Det er et årelangt studie at nå dertil og derfor er vi selvfølgelig meget stolte af, at vi som de eneste kan fremstille en hudplejeserie med så markant stort indhold af olivenolie. 

Oliven olien producerer vi på Kreta, men selve hudplejeprodukterne produceres i Danmark.

For at gøre OliveAll produkterne endnu bedre har vi beriget produkterne med Aloe Vera samt Pantothenol, som er forstadiet til det B5 vitamin, der er en vigtig antioxidant for kroppen og ekstra E vitamin.

OliveAll er drøj i brug og der skal derfor kun bruges en lille mængde ved påsmøring. Der er ingen skadelige ingredienser i OliveAll produkterne, men vi har opdelt serierne i én med naturlig parfume (Jasmin planteolie) og én helt uden. Er du allergisk overfor parfume skal du derfor vælge OliveAll Natural.