Oliven olien


Der er utallige meninger om hvilke grund ingredienser der er bedst for huden. Ofte er disse meninger også et udslag for tidens trend og selvfølgelig en øget viden indenfor området. Man bliver jo heldigvis klogere og klogere hel tiden.

Men ind imellem er det også meget klogt at se lidt tilbage i tiden og ikke kun fremadrettet, og det noget af det vi gør i OliveAll, samtidig med at vi også ser på hvad man som forbruger ønsker af sit hudplejeprodukt i dag. 

Oliven olie er verdens ældste hudplejemiddel. Det har været brugt siden antikkens tid og bruges mange steder på nøjagtig samme måde som man har gjort i årtusinder. I lige så lang tid har oliven olien bevist sin positive effekt på huden. Så der er ikke spor nyt i at bruge oliven olie i en eller anden form til sin hud. 

Oliven oliens egenskaber er unikke idet olien både har et stort indhold af alle de vitaminer huden har brug for og har et højt indhold af antioxidanter. Derudover har oliven olien den egenskab, at den trænger meget hurtigt ind og dermed både virker behagelig og samtidig virker der hvor den skal.

I produktionen af OliveAll produkter bruger vi kun det allerbedste og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vores oliven olie kommer fra vores egen plantage på Kreta, hvor de modne oliven høstes hvert år i november måned, koldpresses, langsomt nedkøles til ca. 5 grader C og transporteres til Danmark. Her begynder den omvendte proces, hvor vi langsomt vænner olien til at være i en konstant temperatur på omkring 17 grader C. Det gør at vi bevarer alle oliens egenskaber og vitamin indhold inden selve produktionen kan gå i gang. 

Vi ved godt det kan virke lidt nørdet, men det der gør den store forskel er sammensætningen af de oliven vi bruger til at presse oliven olien af og behandlingen af vores oliven, lige fra det lille oliventræ plantes til det er stor nok til selv at bære sin frugt. Man kan sige at det er sådan et slags kærlighedsforhold vi har til vores oliven og den olie vi bruge i OliveAll produkterne, og det håber vi faktisk også skinner igennem helt ud til den endelige forbruger, der hver dag bruger OliveAll. Sådan en lille kærligheds reminder fra os hver dag, kan vel kun skabe glæde og være starten på en god dag.